Sermon Category: Kirke

Home / Kirke
Nyvalgt til menighedsrådet.

Nyvalgt til menighedsrådet.

Maibritt Nielsen, Kirsten Thurø Johansen, Merete Bøttger Jurgensen, Birgit Vestergaard, Karen Anette Nielsen og Klaus Falk. Suppleanter: Erland Brun og Jørgen Johansen.

AFLYST

AFLYST

Søndag 7.juni efter gudstjenesten, spiser vi en dejlig frokost. Turen til vingården er aflyst Stig vores dygtige organist vil underholde, så vi får nogle hyggelige timer sammen. Vi har valgt at blive “hjemme” pga Covid-19. Vi skal jo stadig passe på hinanden. Husk tilmelding til præsten på 23244105 eller skriv jer på listen som ligger...

Åben kirke

Åben kirke

Nu er Årby kirke igen åben, dog er der nogle restriktioner. Hvis man er i tvivl spørg Præsten eller kirketjeneren.

Ny kirketjener

Ny kirketjener

Finn Korslund er ansat pr.1.1.20 som kirketjener ved Årby kirke. Velkommen Finn.