Sermon Category: Kirke

Home / Kirke
AFLYST

AFLYST

Søndag 7.juni efter gudstjenesten, spiser vi en dejlig frokost. Turen til vingården er aflyst Stig vores dygtige organist vil underholde, så vi får nogle hyggelige timer sammen. Vi har valgt at blive “hjemme” pga Covid-19. Vi skal jo stadig passe på hinanden. Husk tilmelding til præsten på 23244105 eller skriv jer på listen som ligger...

Åben kirke

Åben kirke

Nu er Årby kirke igen åben, dog er der nogle restriktioner. Hvis man er i tvivl spørg Præsten eller kirketjeneren.

Ny kirketjener

Ny kirketjener

Finn Korslund er ansat pr.1.1.20 som kirketjener ved Årby kirke. Velkommen Finn.

Kirstens reception

Kirstens reception

30 års jubilæum i Årby sogns menighedsråd. Vores formand holdte reception i Sognegården, hvor gratulanter kom fra nær og fjern. Se bare hvilken gaveregn hun modtog. Stort tillykke til Kirsten.

Gudstjeneste: Høstgudstjeneste

Gudstjeneste: Høstgudstjeneste

Den årlige Høstgudstjeneste. Kirken var så smukt pyntet med en dejlig frokost efterfølgende, hvor Helga Jensen inviterede Jernholtparkens beboere og dagcentret til gudstjeneste og efterfølgende kaffe. En helt fantastisk og hyggelig dag.

Begivenhed: Kalkning af Kirken

Begivenhed: Kalkning af Kirken

I år har vi fået kalket vores flotte kirke, malet dørene røde og givet portene en velfortjent opfriskning. Kirken står, som var den ny og ser bare så flot og fin ud. Kom og oplev Kirken fra sin bedste side på en solskinsdag.