Sermon Category: Gudstjeneste

Home / Gudstjeneste
Giro 413

Giro 413

Giro 413  Gudstjeneste i Præstegårdshaven 16. august kl.14. Vi nyder kaffe og masser af dejlig kage efterfølgende.

Fællesgudstjeneste og Fernisering

Fællesgudstjeneste og Fernisering

2. Påskedag :Fællesgudstjeneste med Tømmerup, Nyvang, Vor Frue og Raklev kirker kl.10. Derefter serveres Kirkekaffe i Sognegården og vi holder fernisering. Kunstner Kamilla Kjær Hauge er kun 20 år og har malet i mange år. Vi er så heldige at få lov til at nyde billederne.

Påskemåltid Skærtorsdag.

Påskemåltid Skærtorsdag.

Vi nyder et måltid i fællesskabets ånd i kirken. Gudstjeneste og måltid kl.17. Husk: der er tilmelding. Pris 50 kr. tlf. 59504105. Der er også tilmeldingsblanket i våbenhuset

Gudstjeneste: Høstgudstjeneste

Gudstjeneste: Høstgudstjeneste

Den årlige Høstgudstjeneste. Kirken var så smukt pyntet med en dejlig frokost efterfølgende, hvor Helga Jensen inviterede Jernholtparkens beboere og dagcentret til gudstjeneste og efterfølgende kaffe. En helt fantastisk og hyggelig dag.

Gudstjeneste: Udendørsgudstjeneste

Gudstjeneste: Udendørsgudstjeneste

En skøn og hyggelig dag i præstens have med mange fremmødte, store som små. Solen skinnede, fuglene klukkede og det var generelt en helt igennem fantastisk dag med godt vejr, og i godt selskab.