Sermon Category: Gudstjeneste

Home / Gudstjeneste
Fællesgudstjeneste og Fernisering

Fællesgudstjeneste og Fernisering

2. Påskedag :Fællesgudstjeneste med Tømmerup, Nyvang, Vor Frue og Raklev kirker kl.10. Derefter serveres Kirkekaffe i Sognegården og vi holder fernisering. Kunstner Kamilla Kjær Hauge er kun 20 år og har malet i mange år. Vi er så heldige at få lov til at nyde billederne.

Påskemåltid Skærtorsdag.

Påskemåltid Skærtorsdag.

Vi nyder et måltid i fællesskabets ånd i kirken. Gudstjeneste og måltid kl.17. Husk: der er tilmelding. Pris 50 kr. tlf. 59504105. Der er også tilmeldingsblanket i våbenhuset

Gudstjeneste: Høstgudstjeneste

Den årlige Høstgudstjeneste. Kirken var så smukt pyntet med en dejlig frokost efterfølgende, hvor Helga Jensen inviterede Jernholtparkens beboere og dagcentret til gudstjeneste og efterfølgende kaffe. En helt fantastisk og hyggelig dag.

Gudstjeneste: Udendørsgudstjeneste

Gudstjeneste: Udendørsgudstjeneste

En skøn og hyggelig dag i præstens have med mange fremmødte, store som små. Solen skinnede, fuglene klukkede og det var generelt en helt igennem fantastisk dag med godt vejr, og i godt selskab.

Gudstjeneste: Høstgudstjeneste

Hvert år til høsten bliver Årby kirke pyntet op med de smukkeste blomster og roser vi kan finde til at pryde vores smukke kirke. Der afholdes en gudstjeneste i de smukke omgivelser og efterfølgende spiser vi en dejlig frokost sammen med de fremmødte.