Bær hinandens byrder; således opfylder I Kristi ord og lov.

En samtale med en præst, kan blive til en samtale om stort eller om småt, og nogle gange kan det at tale med et andet menneske være befriende i sig selv uden at nogen form for løsning behøver at kunne komme på tale.

Årby kirke- og sogneblad

Aarby kirke- og sogneblad udkommer tre gange årligt og indeholder arrangementer og nyheder fra både kirke og sogn. Læs bladet for at finde ud af hvad der sker sig i kirken, og læs med om de seneste nyheder og tanker fra præst- og menighedsråd.

Vi er altid på udkik efter nyt indhold, så tøv ikke med at sende os en besked eller dele din historie.

Kontakt if@ka-net.dk i forbindelse med spørgsmål til kirkebladet.

Seneste version: December – Marts 2019

Højdepunkter og nyheder

Kirstens reception

Speaker:
14. januar 2019

30 års jubilæum i Årby sogns menighedsråd. Vores formand holdte reception i Sognegården, hvor gratulanter kom fra nær og fjern. Se bare hvilken gaveregn hun modtog. Stort tillykke til Kirsten.

Gudstjeneste: Høstgudstjeneste

Speaker:
6. november 2018

Den årlige Høstgudstjeneste. Kirken var så smukt pyntet med en dejlig frokost efterfølgende, hvor Helga Jensen inviterede Jernholtparkens beboere og dagcentret til gudstjeneste og efterfølgende kaffe. En helt fantastisk og hyggelig dag.

Vær med i fællesskabet

Årby Kirke Filmklub

For både unge og ældre

Kommende Begivenheder

Har du ikke mulighed for at transportere dig selv, så ring og bestil transport hos Flextrafik på tlf. 7026 2727.
Husk at få en kvittering hos chaufføren, så vil præsten eller menighedsrådet sørge for at du får udgiften refunderet med et smil.

Præstens Blog