Samtale og sjælesorg

Samtale / sjælesorg

En samtale med en præst er et 100 procent fortroligt rum. Det er en af sognepræstens fornemste opgaver at kunne rumme og bære de ting man kan gå og tumle med som menneske, og sogne præstens tavshedspligt er uomgængelig.

En samtale med en præst, kan blive til en samtale om stort eller om småt, og nogle gange kan det at tale med et andet menneske være befriende i sig selv uden at nogen form for løsning behøver at kunne komme på tale.

Jeg er som sognepræst altid parat til at komme på besøg eller modtage besøg, hvis nogen har brug for en samtale. Er der alvorlig sygdom, ensomhed eller problemer i nærmeste familie kan jeg også besøge og tage en samtale på opfordring af pårørende.

Tøv ikke med at spørge, hvis der er behov.

Helga T. Jensen
Sognepræst i Årby kirke