10. september kl. 10.00

Høstgudstjeneste

Gode ord, gode salmer, god mad og godt selskab!

Naturens liv er en mystisk størrelse fra frø til plante til fødevare, nærring for andet liv – for os. Vi har betvunget og indhegnet naturen i årtusinder og alligevel kan den forekomme os vild og utæmmelig – men på den her årstid – når høsten er i lade – så fejrer vi naturens, skabelsesværkets generøsitet, overflod og overskud.

Så kom og syng med, kom og nyd de frivillige kræfters tour de force i høstfejring, som viser sig i deres oppyntning af kirkerummet, og sidst men ikke mindst: Kom og sig tak – for alle de gode gaver, der kommer ovenned, ja tak da Gud, ja, pris dog Gud for al hans kærlighed!!

Og som altid er der frokostbord i sognegården efter gudstjenesten, hvor vi også kan nyde den fine udstilling af Grethe Holm, som udstiller fra august til november i sognegården.

12. september kl. 19.00

Høstkoncert med
Det Danske Drengekor

Det Danske Drengekor formidler klassisk og rytmisk musik igennem flerstemmig sang. Korets repertoire dækker både kirkemusik, danske sange, klassiske værker, musicals og populære potpourrier.
Fuldtalligt består koncertkoret af ca. 25 drenge i alderen 8-15 år.

Entre 50,- Alle er hjertelig velkommen og vi håber rigtig mange finder vej til Årby kirke.

5. november kl. 16.00

Allehelgen

Vi mindes, vi længes, vi savner, vi tror, vi håber og vi elsker!

Til allehelgen skuer vi bagud og mindes dem vi har mistet. Og her i Årby kirke mindes vi de sognebørn, der er begravet eller bisat i årets løb. Derfor holder vi en særlig gudstjeneste her til Allehelgen. En gudstjeneste med mulighed for fordy-belse, og hvor vi samles om minderne, om lyset og evangeliet. Under gudstjenesten læses navnene op på dem, sognet har mistet i årets løb.

Der vil være fokus på musikken, og den dag vil smukke musikstykker ledsaget af vores til lejligheden samlede lille voksenkor blande sig med ordene og løfterne fra oven, så budskabet bliver håbets budskab, salighedens løfte.
Der er også tradition for inden gudstjenesten, at sætte levende lys på graven for dem der har lyst. Gudstjenesten starter kl. 16, men fra kl. 15 er kirken åben og man kan komme og få en kop kaffe, og en lille snak eller man kan tænde et lys for den afdøde i vores lysglobe og finde stilhed og ro i kirkerummet.

Sognepræsten vil, når tiden nærmer sig, sende en personlig invitation ud til dem, som har mistet i årets løb, så de får mulighed for at mindes den de havde kær.