Aarby Kirkes børne- og ungdomskor på besøg hos deres svenske korvenner

Weekenden den 1.-2. marts skal koret atter besøge deres svenske korvenner i Veberød.
De er blevet inviteret i anledning af 350-årsdagen for Roskildefreden mellem Danmark og Sverige.............
Ifølge programmet for besøget, er der lørdag fællesskabsaften i Idala forsamlingshus, hvor der skal være spisning og underholdning. Om søndagen er der dansk-svensk højmesse i Veberød kirke, hvor Veberød og Aarby kirkers kor i fællesskab fremfører Pergolesis: Stabat mater, Mozarts: Ave verum corpus og Cesar Francks: Panis angelicus.