Høstkoncert med Det Danske Drengekor

Årby Kirke har i år den store glæde og fornøjelse at kunne invitere jer til høstkoncert med Det Danske Drengekor.

Kom og få en hel speciel oplevelse tirsdag den 12. september kl. 19.00

Det Danske Drengekor blev stiftet i 1943 af Jørgen Bremholm under navnet Parkdrengekoret. I 1972 fik koret sit nuværende navn. Prins Joachim er protektor for koret.

Det Danske Drengekor formidler klassisk og rytmisk musik igennem flerstemmig sang. Korets repertoire dækker både kirkemusik, danske sange, klassiske værker, musicals og populære potpourrier.

Fuldtalligt består koncertkoret af ca. 25 drenge i alderen 8-15 år.
Korets dirigent og kunstneriske leder er Emil Ritter.

Udover koncertkoret, spænder Det Danske Drengekor over Juniorkoret, Overgangskoret De Unge Drenge og Mandskorene ’De Gamle Drenge’ og ’Barbershop Banden’.

Entre 50 kr. — og vi håber rigtig mange finder vej til Årby Kirke.

En korskole for livet…
Koncerter, operaer og turnéer giver Det Danske Drengekors drenge mange oplevelser og stor inspiration. I arbejdet som korsangere møder de mange forskellige mennesker og kulturer både i Danmark og internationalt. Derfor stilles der ikke blot krav til deres stemmer men i høj grad også til deres sociale og professionelle evner: at håndtere kammeratskabet i koret, arbejdet med indøvning, repetition, disciplin, pres og uventede hændelser på scene og turné. Alt i alt et korliv, der modner og styrker drengene og fungerer som en god ballast resten af livet.