Dejligt besøg af Døvemenighed

Søndag den 9. oktober havde vi besøg af Døvemenigheden for Syddanmark og Øst for Storebælt. De kom strømmende i busser og privatbiler og vi var første stop på vejen – med gudstjeneste ved døvepræst Marie-Louise Bork Winther.

Det blev til en dejlig gudstjeneste med med både treenighedssang på tegnsprog, stemmetolkning og tegnsprogstolkning, ligesom der blev samlet ind til en nystartet døvemenighed i Nigeria og døvepræsten Ruth Ulea, der både underviser døve voksne og børn, samt fungerer som præst i deres nye kirke. - en spændende oplevelse for os der kom i kirke den dag.

Nodestativerne på billedet fra dagen var til tegnsprogstolkene, der ”forlængede” prædikenen – så den kom helt ned på bagerste række.