Kommentarer er slukket for dette indlæg

24. december – Familiegudstjeneste

Varme, julelys i øjnene og på juletræerne i kirken, fællessang af kære julesalmer og den bedste af historier! Det er hvad der er på programmet juleaftensdag kl. 13.30.

Det er glæde med glæde på! Når julelysene skinner, og magien næsten er til at tage og føle på, så synger vi om barnet i Betlehem, himmelens kongesøn
og jomfruen i løn – hyrderne englene sang for og sendte hen til stalden og de lyseblå stjernetæpper, der nu er vores at gå på.

Kom glade og start juleaften med en på opleveren – når I synger, lytter og hilser på alle de andre, der er kommet til kirke – til familiegudstjenesten, hvor der især tales til børnenes ører.

Vel mødt og glædelig jul fra Årby kirkes menighedsråd og sognepræst Helga Tidemann Jensen.

Kommentarer er lukket.