Kommentarer er slukket for dette indlæg

17. december – 9 Læsninger med drys af skønsang, æbleskiver og gløgg

9 læsninger med drys af skønsang og efterfølgende æbleskiver og gløgg!

December flyver afsted for nogle og slæber sig afsted for andre. Men om måneden virker lang eller går alt for hurtigt – så er fikspunkter og anledning til at stoppe op en velsignelse.

De 9 læsninger, læst af lokale medlemmer af menigheden, tager os vidt omkring, fra altings begyndelse, over ørkenvandringer og engle på marken – og salmerne ligeså. Det er tid til ro, det er tid til skumringsfortællinger.

I år vil 5 skønne stemmer fordele deres korsang ud over gudstjenesten, alle 5 voksne og de tre med en fortid i kirkens børne- og ungdomskor. Så er du til de store historier, kan du tilmed lide
æbleskiver og gløgg, og holder du af de gode gamle salmer, samt gennemarbejdet skøn- og korsang, så kom og vær med 3. søndag i advent og få det hele på en gang.

Kommentarer er lukket.