Kommentarer er slukket for dette indlæg

11. februar – Fastelavnsgudstjeneste

Kirkegang og kirkesang + tønder, køller og masser af slik!

Kom glade og kom gerne udklædte, når vi ærer traditionen og holder fastelavn i Årby kirke. Hvor vi skal banke køllen mod tønden, honorere den bedste udklædning og fejre Fastelavnssøndag som traditionen indleder de 40 dages faste hen mod påske.

Og i år er temaet mere slik i tønderne! Så kom og se hvor meget det ender med – når vi i anledning af fastelavn holder familiegudstjeneste, hvor vi synger, hører historie og gætter udklædninger. Efter gudstjenesten gælder det om at sætte hoftesving på sit slag, så tønden ryster, for menighedsrådet inviterer til tøndeslagning ovre i sognehuset med efterfølgende kaffe, fastelavnsboller og saftevand, med præmier til kattekonger og kattedronninger og bedst udklædte.

Så på med den bedste udklædning og kom og se om præsten kan gætte hvad du er og måske endda hvem du er…

Kommentarer er lukket.